a spt va nevar...!!!
2/06/2006
jo sempre faig poble... i mentre al Roc feia un solet agradable i caminavem per la platja abans d'anar a buscar pollastres a l'ast, spt es llevava així:

escrit per Santi a les 16:36 | Permalink |   7 comentaris

 



7 comentaris:


a les 2/06/2006 06:37:00 p. m., Anonymous Anónimo va dir:

ohhhhhh!!!!

neeeeenaaaaaa, que macoooo!!!!

tic nerviosa, els de la UAB es pasen la pilota els uns als altres i no em firmen el conveni... no sé què coi haig de presentar per demanar la beca de la diputació i encara no sé les notes, vaig tot el puto dia amunt i avall i no tinc temps per a fer res... tic ganes de cine, tinc ganes de migdiada i de poder mirar la tele tranquil.lament si em ve de gust!!!

tona (necessitada de tdp...)

 

a les 2/07/2006 09:50:00 a. m., Blogger Pableras va dir:

el único fruto del amor es la banana, así que no nos jodan...

 

a les 2/07/2006 01:35:00 p. m., Blogger Cínik va dir:

ànims, Martonaaaaaaaaaaaa!!! Jo també porto estrés i tinc moltes ganes de passar uns dies espatxurrada al sofà però no puedoooooooooooor! Ma germana es casa dissabte que ve y yo con estos pelos (nena, que vas en bata!!!)
Jo reconec que tinc ganes de passar una bona estona amb vosaltres però sense res volvible a escanciar de pel mig, que encara no m'he recuperat del cap d'any :(

 

a les 2/07/2006 08:27:00 p. m., Anonymous Anónimo va dir:

meri, reina! que vagi moooolt bé dissabte!! fes-li un petó a la teva germana i desitja-li tota la sort del món!!! si no s'escancia, no s'escancia, però si que necessito ajudaaaaaaaa!!! ahir em va trucar el meu antic jefe de la OCUC oferint-me feina, i no sé què fer, tinc el conveni de pràctiques a mig tramitar, la solicitud de la beca també, unes jornades i un curs al cosmocaixa per anar i m'estic començant a estressar... amb lo bé que estaba jo com a estudiant...
tona (al borde del abismo)

 

a les 2/08/2006 10:09:00 a. m., Blogger Pableras va dir:

yo creo que esta situación merece que tomemos un algo escanciable para pensar con más claridad... además, oí algo acerca de un TdP en alguno de estos comentarios? Podríamos hacerlo coincidir con un partido de champions en que juegue el barça? más que nada para reafirmarnos en nuestra vertiente guay delante de la parroquia de la dolça...

 

a les 2/08/2006 10:59:00 a. m., Blogger Cínik va dir:

yo ya he decidido que para el partido contra el Chelsea me voy al cine. No quiero verloooo!!! Me da miedoooooooooooooo!!!
Marieta, la Gafe
(la que fue al Camp Nou este domingo)

 

a les 2/08/2006 07:28:00 p. m., Anonymous Anónimo va dir:

no, home no! no veus que per contrarestar el mal de ojos el que s'ha de fer és reafirmar la teva posició a l'espai??? o sigui, tots a la dolça!!!!!!!!!!!
per cert, quan és el partidet?

tona (indecisa hasta...)