a veure!!!!
9/28/2005
Dios! creo que me voy a desmayar!!!!!

mare meva com canvien les coses amb uns quants dies de disperció...

Proposta: DIUMENGE DINAR A CA LA SANTI!!!!!! cap a quarts de dues-les dues allà,
Motiu: ambdues necessitem esbargir-nos amb la millor companyia que poguem trobar, i ves per on, és la vostra!!!!!

per cert, lo del TDP m'encantaria però, lo tengo xungu per venir post feina, podriem empalmar el diumenge del dinar santigosí amb un tdp dominguero???? és una proposta massa descabellada? estic ansiosa de tdp? m'he tornat adicte al Roca brava o tinc problemes amb la beguda?

PATRI: claro que nos acordamos de ti, pero me temo que como a todos el estrés se nos come!!! ya vi que quitaste lo de la taquilla, pero este año vuelvo a tenerla, jejeje le he cogido cariño al peaso metal ese! nena, vente un día de estos que hace ya demasiado que no te dejas caer por aquí!!!

LOLA: que no te llame el otro día pk voy de culo! pero que sepas que tengo muchas ganitas de verte!!

apa, PETONS a tots!!!!!!!!!

escrit per Martona a les 21:01 | Permalink |   9 comentaris

 



9 comentaris:


a les 9/29/2005 10:16:00 a. m., Blogger Cínik va dir:

osti, natros ja tenim compromís dominical...buaaaaa!!!jo també vull veure-us...snif... :(

 

a les 9/29/2005 11:43:00 a. m., Anonymous Anónimo va dir:

et guardem dinar i lo que vulguis... sempre podem dinar més tardet si vens segur!
petonets
meri!! i no podreu passar ´post dinar? en plan sessió peli?
i lo del tdp dominical? no te courum?

tona

 

a les 9/29/2005 05:00:00 p. m., Blogger Lola va dir:

yo me apunto pero llego todavía más tarde, salgo de currar a las 15!!!!! no cal que m'espereu però si em podeu guardar algo us ho agraeixo. Ya os contaré de mi pluriempleo y a ver si me acuerdo de llevaros las cartas de las nenas que me hace ilu!!! jejejeje
petonets

 

a les 9/29/2005 06:30:00 p. m., Blogger Santi va dir:

ei! evita, si vols podem kdar a les dues i menjar a quarts de 3, de manera que jo puc dormir, tu pots dinar amb naltrus i la lola arriba i encara ens troba a taula. la meri i en carlos es poden passar pel cafè si volen i també encara ens troben amb la cafetera plena.
va bé?
jo un TdP un diumenge a la tarda em sembla que ja comença a ser excessiu. per la setmana que ve m'apunto (ho sento tona...)

 

a les 9/29/2005 06:42:00 p. m., Blogger moi va dir:

Buenas
A qui pugui interessar, llegiu-vos això d'aquí baix sobre la festa que fan al CRAM el 22 d'octubre. Necssiten gent si algú si vol a`puntar hi ha la persona de contacte, que es diu Luisa:

Luisa García

Àrea d'Educació

CRAM - Fundació per a la Conservació i Recuperació d'Animals Marins

Telèfon 93 752 45 81

Camí Ral, 239

08330 Premià de Mar

www.cram.es

educacio@cram.es


Benvolgut/da voluntari/a,



Ha arribat l’hora del Torna a Casa! I volem convidar-te a compartir amb nosaltres aquesta gran festa de les tortugues marines! El proper 22 d’octubre, les últimes tortugues de l’estiu que han arribar ferides o malaltes al Centre de Recuperació del CRAM, i que ja estan preparades per tornar altre cop a casa seva, seran alliberades al mar.



Així que, a més a més de convidar-te a participar d’aquest dia, també volem proposar-te que ens ajudis a preparar aquest gran acte. Enguany canviarem una mica el contingut del la diada, amb més activitats i més participació del públic. Per tant, necessitarem moltes més mans per fer diferents tipus de tasques, els dies abans de l’acte i durant el mateix dia 22.



Si hi estàs interessat/da, posa’t en contacte amb nosaltres trucant al telèfon 93 752 45 81 o per correu electrònic a voluntariat@cram.es, confirmant-nos la teva col·laboració, el més aviat possible.



T’agrairem molt la teva ajuda! Gràcies a la col·laboració de persones com tu, podem fer realitat la conservació i recuperació dels animals marins protegits de les nostres costes.



Som a la teva disposició. T’esperem!
















Ferran Alegre
President del CRAM






Torna a Casa 2005
La Gran Festa de les Tortugues Marines
Dia: Dissabte 22 de octubre de 2005

Lloc: platja de Llevant de Premià de Mar

Horari: al matí

 

a les 9/30/2005 12:25:00 p. m., Blogger Santi va dir:

a vorem! una servidora marxarà avui al poble, per tant segurament no tornaré a mirar el merists abans de diumenge. si no m'equivoco tinc confirmats:
1.martona
2.santa
3.patri
4.lola
5.laura coll
6.santi

eva, jo confio en que vindràs amb el dorsal nº 7. si no és així envia'm sms al mòbil. la resta de gent que no s'ha posicionat, i que igual ve, igual passa al cafè, que decidirà a última hora,... ja ho sabeu, fins allà a la una us ho podeu repensar, però aviseu, por dios alejate de mi!

ptns a tots i bon kpd!
muaaaaaaaaaa

 

a les 9/30/2005 03:45:00 p. m., Blogger Pableras va dir:

Yo me posiciono ahora... después de la semanita que he tenido (con choque de trenes incluído), mañana ayudaré a la mudanza de Isabel, mi antigua compañera de piso, que vuelve a Tarraco, vuelve, vuelve al hogar... así que seguramente el domingo por la mañana lo pasaré en el citado municipio para volver luego a... CUIDAR PESACADOS! (a que no os lo esperabais?)Así que, en un principio, me creo de que no voy a poder ir (a no ser que la sobremesa se extienda como el queso piladelpia o inclusive alguien pretenda rentar o aportar un dividí que podamos ver en paz y armonía, caso lo cualo yo agilizaré el finiquitado de la alimentación e higienización de mis Nemos para ajuntarme con uds. lo antes posible) Algo al repective?

 

a les 9/30/2005 04:11:00 p. m., Blogger Cínik va dir:

nosotros también estaremos al acecho por si hay alargamiento filadélfico...

 

a les 10/01/2005 10:25:00 a. m., Anonymous Anónimo va dir:

oi tant que hi haurà allargament filadèlfic!!!!!!! precisament d'això es tractava... quan vam convocar el dinar la premisa era que la sobretaula seria llaaaaarga per ocupar-nos el diumenge que sinó son molt aburrits!
lo del dvd, a mi em sembla genial, que cadascú porti el que vulga i sinó sempre podem fer una excursió a algún videoclub cercano!
apa, petons i fins demà!
tona