Dilluns...
3/01/2004
Oh! Què ràpid ha passat el cap de setmana...M'ha agradat arribar i llegir els poemes de la Martona (són molt macos) i veure alguna intervenció d'en Pablo i la Laia (no es deixa veure gaire per aquí). Què passa que sempre hi escrivim els mateixos? Ens falta temps? És que no ens motiven els comentaris? Trobo que no cal esperar a tenir la gran cosa per escriure algo. Total, jo no tinc mai res concret a dir... Però m'alegra entrar a la meristemets i veure que esteu per aquí i que heu pensat en els altres. Bueno, no pressionaré més. Això sí, espero notícies sobretot de la Santi i de l'Eva i dels respectius caps de setmana. Si és que es pot explicar on-line (jiji).
Per cert, falten 4 setmanes per anar a la caseta rural. Quan tingui un moment posaré alguna foto que he trobat de la caseta on anirem.

Petons trans-oceànics als texans, als que es banyen en piscines naturals plenes de bitxos de colorins, als que tornen d'un congrés a Holanda, als que tornen de Sevilla amb un croissant de xocolata i a tots els que fa dies que no ens movem però que en tenim moltes ganetes.

Que comenci bé la setmana

escrit per Cínik a les 09:49 | Permalink |   0 comentaris