convocatòria VdC (useasé: Vespre de Cine)
2/03/2005
Suposo que tots recordem el soparet amb que ens van regalar els sentits l'altre dia la Meri i en Carlos, que es va parlar de fer una sessió de cine la setmana vinent i que hi havia lleurers problemes per trobar dia... volia dir-vos que la Sara (la meva jefa) em deixa triar el dia per anar a treballar, per tant com que els altres dies la gent tenia problemes, potser el dia ideal seria dijous????

pos eso, que em digueu més o menys ràpid (tampoc cal que ens estressessim ara) quin dia es faria perquè així m'organitzo amb la Sara.
ale, em sebla que ja no havia de dir res més,
petons

escrit per Martona a les 21:28 | Permalink |   19 comentaris

 



19 comentaris:


a les 2/04/2005 11:09:00 a. m., Blogger Santi va dir:

x mi en ppi si! ja direu alguna cosa.

per cert, algú és conscient que avui ja és senyoretes????? iujiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

 

a les 2/04/2005 12:41:00 p. m., Blogger Cínik va dir:

Punt1: Nosaltres ja vam dir que podíem qualsevol dia, per tant no som factor limitant en aquest sentit.
Punt2:Cal decidir també el lloc: pis Pau/pis MeriCarlos. A mi tant em fot. Vosaltres trieu, tingueu en compte que en els dos casos la tele és de les peques o sigui que no hi ha gaire a triar.
Punt3: Sopar. No sé com aniré de temps el susoditx dia, però miraré de fer una truita i algú més que porti algo i així ho solucionem sense haver de demanar pizzes o xinos, que sempre acaben sortint més carts.
Punt4: Jo la Semilla del Diablo me la sé al dedillo. És una obra d'art com una catedral. S'ha de viure cada segon i intentar enfonsar-se en la trama, en els diàlegs, en el muntatge i, sobretot, en els personatges...estan tots impecables. Si algú espera sustos fàcils, explosions de sang i fetge i un final apoteòsic no cal que se la miri. És més aviat una història senzilla que es va desenvolupant amb tota naturalitat i que et va atrapant i desconcertant. Una joia.

Petons!

 

a les 2/04/2005 04:26:00 p. m., Blogger Pableras va dir:

Reitero: mi casa es su casa, con lo cual pueden venir cualquier día (miércoles o jueves) siempre y cuando avisen con tiempo. La tele mía es del mismo pulgadamen que la de María y Carlos, pero hay un poco más de espacio para sentarse en caso que fuéramos muchos. Ayer me compré una aspiradora y, al menos hoy, el suelo está inmaculado (no prometo nada para la semana que viene, jeje). En cuanto a la cena, si María nos regala los sentidos con una tortilla como la del otro día yo estaré encantado. También procuraré cocinar alguna cosilla, que no? Y en cuanto a la semilla del diablo, a mi me parece stupendo igualmente. Como veis, no tengo nada que aportar a la organización del evento porque soy de muy fácil conformar, pero me apetecía escribir... Ya dirán algo los que tengan limitantes... Por cierto, ¿soy el único al que el vino que traje le dejo la tripa al día siguiente como si hubiese montado cuatro veces en el dragoncán?

 

a les 2/04/2005 06:22:00 p. m., Blogger Cínik va dir:

entonces queda para el jueves? no había alguien a quien no le iba bien el jueves? eres tu, Busce?

 

a les 2/04/2005 06:31:00 p. m., Blogger Pableras va dir:

NOTA: Con tanta sigla TdP, VdC, etc... ya parecéis de la UPC! Ya os veo dentro de nada con abrigos largos de cuero negro, gafas de sol y nombres ridículos como Linux, Radix, o Meristemix... ;)

 

a les 2/04/2005 06:32:00 p. m., Blogger Cínik va dir:

estamos chistosos?

 

a les 2/04/2005 07:07:00 p. m., Blogger Martona va dir:

en Busce no tenia problemes per dimecres? jo per això deia de fer-ho dijous... Santa, pronucia't que així jo truco a la Sara per dir-li quin dia vaig a treballar.

 

a les 2/04/2005 07:23:00 p. m., Blogger Pableras va dir:

...estamos, estamos.... es lo que tiene ir en tren a Castefa (neeeng), que te da mucho tiempo para pensar en lo divino y lo humano, con música clásica de fondo...

 

a les 2/05/2005 08:47:00 p. m., Blogger anonim va dir:

buf, uno desaparece una tarde y ya pierde el control.
Sí! M'anava malament el dimecres! Sí! Em va bé el dijous! No! Yo mew hinché a Lambrusco así que tu vino no me afectó mucho. Sí! He vist La llavor del Lucifer, fa bastant i apart de una sensació angoixant no rcordo gaire més, però m'agradarà tornarla a veure. Us faré enveja si us dic que he vist l'edifici Dakota in real?? jeje. Post pel.li podem fer debat i recopil.lació del famós edifici.
Muak

 

a les 2/07/2005 11:55:00 a. m., Blogger Cínik va dir:

Molt bé, sembla que al final ens ho muntarem bastant bé. Pablo, el miércoles tarde-jueves mañana decidimos a quién le va mejor pasar la mopa y abrillantar la plata para recibir a los invitados, ok?

 

a les 2/07/2005 12:12:00 p. m., Blogger Pableras va dir:

OK, cuándo lo sabremos?

 

a les 2/07/2005 12:23:00 p. m., Blogger Cínik va dir:

lo qué?

 

a les 2/07/2005 01:57:00 p. m., Blogger Pableras va dir:

...pos si es el miércoles o el jueves cuando nos ajuntamos para ver la película... por cierto, ya hice un visionado de pezgordo, ya te la devuelvo esta semana...

 

a les 2/07/2005 03:01:00 p. m., Blogger Cínik va dir:

Creo que está claro que la sesión será el jueves! A todos nos va bien el jueves. Lo que queda decidir (entre miércoles y jueves) es la sala de cine: si será en Renoir Pableras o Yelmo MiltiCíniks...
Qué tal pezgordo? No me dices nada???

 

a les 2/07/2005 03:51:00 p. m., Blogger anonim va dir:

maria, jo ara tinc mata al Bill, però suposo que aniré tan ràpid com tu vas en veure les coses. T'aviso quan estigui

 

a les 2/07/2005 04:07:00 p. m., Blogger Pableras va dir:

aaahhh! pues lo que prefiráis... si queréis variar, que hace mucho que no venís por mi sitio, por mi ferpecto. En cuanto a pezgordo, muy bien, gustóme, pero me gustaría revisionarla esta vez en inglés, así lo desoxido... esa era mi intención primigenia, pero la vi en Tarraco con mis parres y brother, que se negaron a leer subtítulos... después de la peli podemos activar un sesudo cinefórm como los de Garci...

 

a les 2/07/2005 04:28:00 p. m., Blogger Cínik va dir:

escolta, nen...no et queixis que te l'has apropiat permís-less o sigui que encara gràcies que te la deixo i fes el favort d'espabilar.

Pablerín, m'alegro que gustárate pezgordo. Es tierna la imagen familiar que has plasmado, casi más que la peli -que ya es dulzoncilla.
La gente decía este mediodía de comenzar la sesión del jueves prontito...yo creo que es buena idea, y por eso si no da tiempo a hacer la torti podemos hacer bikinis que son bastante agradecidos (se hacen en un plis) y poner la pinícula pronto y así hay tiempo luego de hacer el garciosillo

 

a les 2/07/2005 04:47:00 p. m., Blogger anonim va dir:

tú sí que eres garciosilla!!! Te dieron el diploma en la Escuela Superior de Chiquito, branca organismes y klinjanders? Yo es que no tengo ni una etiqueta de Anís del Mono .

 

a les 2/07/2005 04:55:00 p. m., Blogger Cínik va dir:

lo de l'anís del mono no ho pillo...però potser sí que li tens una retirada
per cert, la Santi ha dit que portarà Tiamisú el dijous! yuuujiiiiiiiiii