JOC
1/20/2005
hola nens i nenes,
que no pot pas esser això que només hi hagi activitat quan es programa un tapde, ainssssss... que us hauré d'estirar les orelles??
per si no sabeu què fer, per si no teniu ganes de treballar i com que jo estic en fase de crisi existencial se m'ha acudit un joc :

si haguessiu de descriure a algú de nosaltres de la manera següent, com ho farieu? la manera? tenim una meravellosa coctelera i tots els ingredients del món, l'únic que s'ha de fer és posar una miqueta d'això una miqueta d'allò i...

començo... (vergonya això de ser la primera...)

Per a fer una Eva:
Agafem un grapadet de tendresa
un polsim de somriures
una pinzellada de vermell
i un culet de granitzat de maduixa i llimona
agitar durant una bona estona i servir ben fred en una copa alta i amb una barreta fina de xocolata.

;P
(podeu ser cínics si voleu, ejem, ejem i no miro a ningú...)

escrit per Martona a les 21:27 | Permalink |   4 comentaris

 



4 comentaris:


a les 1/21/2005 12:29:00 p. m., Blogger Cínik va dir:

jo per preparar Eva també afegeixo una mica de Tunita en lata...

 

a les 1/21/2005 04:33:00 p. m., Blogger Cínik va dir:

És que ningú contesta o què???? M'ho heu demanat a crits...

Per fer un Raül has de creuar el tío Gilito amb l'Steve Buscemi i posar-li a lo que neixi uns pantalons 8 cm més curts del normal, mitjons blancs tipus tennis i sabatots negres.

Per fer un Pablo has de creuar el Naschel de Top Secret amb el Dudo de los Fraggel i, deixar-lo una temporada al lago azul amb la Brooke Shields que el faci home.

Per fer una Marta has de creuar una Walkyria amb la mofeta plena d'amor de la Warner Bros i tindràs una nímfula del bosc a la que li farà pal baixar fins el pis de baix.

La Evita es fa amb una mica de Tunita en lata i queda bastant gustosa, ja ho he dit. Si li poseu gelat de xocolata vigileu no quedi massa negraca.

La Santi no cal fer-la, la pots comprar al mercat de Vic i surt brata i llarga a parir. Quan està en zel i veus que comença a "fer niu" és millor tancar-la o farà sortides nocturnes i no la tornes a veure.

 

a les 1/24/2005 10:37:00 a. m., Blogger Santi va dir:

per fer la Meri agafes un barril de cinisme ben fred. el barreges amb un barril i mig de crueltat i agites suaument durant una hora. seguidament afegeixes un litre d'hiperactivitat i un polsim de ganes de rujar en situacions desfavorables. ho deixes reposar a la nevera i ho serveixes ben fred quan menys t'ho esperes.

 

a les 1/24/2005 04:33:00 p. m., Blogger Cínik va dir:

si li poseu un tros de pingu també surt bé :(